Ik ben Robin van der Linden. Ik heb mijn studie als fysiotherapeut afgerond in 2015 aan THIM van der Laan fysiotherapie. In 2021 ben ik gestart ben ik gestart met de opleiding voor manueel therapeut. Ik kan veel energie halen uit de momenten dat het mij lukt om samen met de patiënt zijn/haar lichamelijke klacht op te lossen. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij verschillende praktijken. Tijdens mijn jaren daar heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen tot de fysiotherapeut die ik nu ben. Ik begeleid de patiënt d.m.v. van advies en oefentherapie en maak ik gebruik van manuele handelingen en massage. Ook kan je bij mij terecht voor revalidatie na operatie of preventie hiervan. Verder ben ik altijd op zoek naar nieuwe behandelmethodes om zo mijn behandelingen zo passend mogelijk te maken voor mijn patiënten.

Written by